Politica de Confidentialitate

Acești Termeni și Condiții (împreună cu documentele la care se face referire) reglementează utilizarea site-ului nostru web aflat la adresa www.cautmecanic.ro și a tuturor site-urilor, serviciilor, aplicațiilor și instrumentelor aferente, pe care le operează din când în când („serviciul cautmecanic.ro”).

Acești Termeni și condiții se aplică oricărei persoane care se înregistrează ca „șofer” folosind serviciul cautmecanic.ro sau utilizează serviciul cautmecanic.ro ca Șofer (acest tip de utilizator este denumit „Șofer”). Dacă vă înregistrați pentru a utiliza serviciul cautmecanic.ro ca pentru a oferi estimări de preț către Șoferi, este necesar sa fiți organizat sub forma unei entități juridice autorizate pentru efectuarea de lucrări de reparații pentru autovehicule (acest tip de utilizator este denumit „Mecanic”). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați termenii și condițiile noastre pentru Mecanici.

Folosind serviciul cautmecanic.ro, confirmați că acceptați Termenii și condițiile noastre și că sunteți de acord să le respectați.

INFORMAȚII DESPRE NOI

Serviciul cautmecanic.ro este operat de SC HEXVILLE SRL („Noi” sau „cautmecanic.ro”).

Suntem o societate cu raspundere limitată înregistrată în Romania sub numărul companiei 34425766 și avem sediul social pe str. Taietoarei nr. 16, Iasi, Romania.

Nr. ord.registru com./an: J22/744/2015

CUI: 34425766

Vă rugăm să vizitați pagina noastră de contact, pe site-ul cautmecanic.ro, pentru detaliile noastre de contact.

Termeni și condiții - Șoferi
Termeni și condiții - Mecanici